Voor wie?

De toelatingsprocedure van het traineeprogramma staat in ieder geval open voor alle (bijna) afgestudeerde juristen die een juridische opleiding met civiel effect hebben behaald vóór 15 september van het jaar dat het traineeprogramma start. We stellen geen aanvullende eisen aan jouw afstudeerrichting of specialisatie. Of je nu bent afgestudeerd in het arbeidsrecht of het Europees recht, iedereen kan zich aanmelden voor de toelatingsprocedure.

Heb je wel een juridische opleiding afgerond, maar geen civiel effect? Niet getreurd! Neem contact op met Marjolein Cupido van de Academie. Dan bekijkt zij of je tijdens jouw studie voldoende juridische kennis en vaardigheden hebt opgedaan om toch het traineeprogramma te volgen.

In beginsel is het traineeprogramma bedoeld voor starters, d.w.z. personen die niet langer dan vier jaar geleden zijn afgestudeerd. Juristen die al wat langer zijn afgestudeerd en daarna ander werk hebben gedaan waardoor zij hun juridische kennis op peil hebben gehouden, zijn óók van harte welkom om zich aan te melden voor de toelatingsprocedure.

Verder zijn we vooral nieuwsgierig naar jouw motivatie en maatschappelijke betrokkenheid. Het maakt niet uit waar je bent geboren of waar je in gelooft. Juist de verschillende achtergronden en inzichten vergroten de denkkracht en de maatschappelijke impact van de Rijksoverheid.

Meer informatie?

dr. mr. Marjolein Cupido

dr. mr. Marjolein Cupido

Programmamanager

m.cupido@acwet.nl
070 - 312 98 36