Inschrijven

Voor een aantal maatwerkcursussen is het mogelijk om via onze website in te schrijven: deze cursussen staan hieronder geordend per opdrachtgever. Je kunt alleen deelnemen als je hier specifiek (door je werkgever) voor bent uitgenodigd. 

Volg onderstaande stappen om het inschrijfproces zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. 

  1. Kies de maatwerkcursus die je gaat volgen. Op de pagina die vervolgens verschijnt, staat alle relevante cursusinformatie zoals de inhoud van de cursus, de (start)datum en de docent. 
  2. Klik op de button 'inschrijven' rechts in het scherm. 
  3. Heb je een Mijn Academie-account? Log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Vul vervolgens het inschrijfformulier in. Heb je geen Mijn Academie-account, vul dan alle velden van het inschrijfformulier in. LET OP: het formulier vraagt je om factuurgegevens, er wordt echter geen individuele factuur gestuurd voor deelname aan een maatwerkcursus. 
  4. Als je je hebt ingeschreven, ontvang je automatisch een e-mail ter bevestiging. Binnen enkele dagen ontvang je de definitieve bevestiging.

Heb je vragen over je aanmelding of wil je je aanmelding annuleren, neem dan contact op met ons secretariaat op telefoonnummer 070 - 312 98 30 of e-mailadres academie@acwet.nl.   

Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen

Inspectie Leefomgeving en Transport

Ministerie van SZW

Meer informatie?

Margot Groenhuijsen

Margot Groenhuijsen

Opleidingscoördinator maatwerk

m.groenhuijsen@acwet.nl
070 - 312 98 37