15 november 2021

Coronamaatregelen bij de academies

Sinds september bieden we weer een beperkt aantal cursussen aan op onze locatie (naast de online cursussen en cursussen op een externe locatie). We doen er alles aan om het volgen van onderwijs op onze academies zo veilig mogelijk te maken. Onze maatregelen zijn daarom aangepast aan het beleid van de Rijksoverheid. Hier kun je lezen welke maatregelen gelden in ons pand.

Toepassing van de coronamaatregelen op locatie van de academies
De Academie voor Wetgeving en Academie voor Overheidsjuristen volgen het beleid van de Rijksoverheid. De gezondheid van onze cursisten, docenten en personeelsleden heeft onze prioriteit.  Bij verplaatsingen in het pand zijn mondkapjes verplicht. We beperken het aantal personen per zaal en we passen indien nodig start-, eind- en pauzetijden aan. De zalen worden de gehele dag goed geventileerd.

Hygiëne
Je kunt gebruik maken van desinfecteringsmiddel bij binnenkomst en op verschillende plekken in het pand. Het pand wordt dagelijks goed schoongehouden om besmetting te voorkomen.

Catering

We bieden je (bij een dagprogramma) een kant-en-klaar lunchpakket aan. Hiervoor krijg je na je inschrijving een bestelformulier toegestuurd.

Aanpassingen pand
In het pand zijn maatregelen getroffen om de benodigde afstand te houden. De cursuszalen zijn ingericht op de anderhalve meter afstand. Bezoekers hebben geen verplichte looprichting in het pand, maar op de trap hebben personen die van boven komen voorrang. Passeer elkaar dus niet op de trap en geef elkaar de ruimte.

Zelftesten
Voor deelnemers aan cursussen en opleidingen die uit meerdere bijeenkomsten bestaan, zijn gratis zelftesten beschikbaar.

We verzoeken je vriendelijk om je ook te houden aan de basismaatregelen. Bij klachten meld je je af voor de cursus of informeer je naar online mogelijkheden. Bij een positieve test na bezoek van de academies, vragen we je dit aan ons te melden. Indien je nog vragen hebt naar aanleiding van deze maatregelen, kan je contact opnemen met ons op 070- 312 98 30.

Delen